Söndagsmys

Alice har precis sett Lotta på bråkmakargatan och nu sitter och som fastklistrad framför Petsson&Findus. Hennes favorit filmer! Dom tycks bara bli bättre och bättre destå fler gånger hon ser dem...haha








Helg

Jaa, nu är det helg! och Jon är äntligen hemma efter att ha jobbat borta hela veckan. Det ska bli så skönt att få helg efter en vecka full av plugg. Men det är verkligen jätte roligt och jag trivs hur bra som helst. Trots att det är fullt upp och jag känner en viss ångest går det inte alls att jämföra med den prestationsångesten jag hade på gymnasiet. Nu är det en helt annan sak och dessutom mycket roligare. Jag fösöker att planera så att jag pluggar på veckorna och när det är helg så är det helg och inte skola. Jag tror att det är viktigt, speciellt nu när jag har barn att helger ska vara speciella och dom ska man spendera tillsammans och bara njuta. För mig gör det dessutom att jag får mera motivation under veckorna.

Idag har jag pluggat hemma och fått lite överstökat. Nu är det "bara"  en tenta och en rapport kvar av de här två kurserna. Det ska bli så skönt att få avluta och börja på nästa kurs snart. Hoppas bara att det går bra. Det skulle kännas helt sjukt jobbigt att vara tvungen att omtenta, men men vi får se hur det går. Jag kan bara göra mitt bästa.

Ikväll blir det middag hos mig med underbara vänner. Ska bli jätte trevligt att få umgås med er! Blir inte allt för ofta nu när alla är upptagna på sina håll.


Nu ska jag snart kila iväg och hämta hem lillhjärtat från dagis :)

Ha en underbar helg! ♥


10 Oktober 2011

Godmorgon på er! Ser att det var en månad sen jag skrev något här sist...USB-sladden till kameran är fortfarande borta så jag skyller på att det är därför jag inte har uppdaterat något. Det är ju faktiskt skit tråkigt att skriva här och inte kunna lägga upp bilder! Dessutom har jag FULLT upp i skolan, har en redovisning med en skriftlig uppgift, en rapport och en tenta som ska vara färdig till 28 oktober så jag känner mig en aning stressad.


Nåja. Har väl inget vettigt att säga egentligen. Ville väl bara ursäkta mig för att det är så dött här. Men nu vet ni varför :) Ha en bra vecka! ♥

RSS 2.0