Våran lilla ängel

Mina två älsklingar ligger och sover så sött nu. Jag hade inte riktigt ro i kroppen för att somna så jag sitter uppe och har lite egen tid. Det är tyst och skönt.

Det har varit en intensiv tid de senaste veckorna. Mycket stress och oro, men också massa glädje och och sköna sommarkvällar. Midsommar har redan varit, jag har inte riktigt förstått det ännu. På midsommarafton var vi på bröllop. Jons mamma och lasse gifte sig. Det var jätte fint och det bjöds på en MASSA god mat, sång och dans. På midsommardagen jobbade jag och så även söndagen.

Våran lilla Alice är nu 18 månader och en liten flicka med STOR vilja. Det är så roligt att se henne utvecklas, lära sig nya ord och jag blir lika faschinerad varje gång. Hon är nu i någon slags trots ålder, hon vill mycket men klarar inte alltid av att säga och göra allt som hon så gärna vill. Hon blir då jätte frustrerad, ledsen och arg och har inte heller alltid tålamod så det räcker. Sedan är det ju det här med att inte alltid få som man vill, det är inte heller så enkelt att acceptera och förstå.

Hon har så mycket känslor, så mycket kärlek. Ibland väller det över. Det är så mycket hon vill, så mycket känslor, frustration när hon inte kan eller vi inte förstår, ilska när vi inte förstår eller tårar när hon inte förstår, när hon vill ha trygghet, närhet eller uppmärksamhet. Jag tycker att det är jätte bra att hon har så stor vilja. Det är nu vi hjälper henne att bli stark. Jag hade inte kunnat vara mer stolt över våran lilla gumma.

Våran lilla ängel ♥



Skinny Love


Intryck

Nu ligger Alice och sover och jag sitter här och pustar ut med ett glas cola. Det har vait en fullspäckad vecka med både dagis och jobb. Så det har varit mycket intryck för både mig och Alice. Jag har inte sovit så bra den här veckan, jag har drömt mycket och vaknat flera gånger per natt och tittat på klockan.

Annars har det varit en rolig och spännande vecka också. Igårkväll var Emil, Emma och Louise här och åt middag, pratade och bara hade det mys. Jag var något på övervarv och kanske lite väl på topp. Det blev mycket skratt och onödigt pladder ♥ Det behövde jag.

Ikväll blir det tacos på gatan nedan med Ida, Sandra, Daniel, Linus och Alice. Jon och pappa ska och fira Lasses svensexa och mamma jobbar kväll :)

Ha en trevlig helg alla!


Stockholm



Picknick med jordgubbar










Fika på skansen











På väg ut till fjäderholmarna














Några av alla bilder vi tog. Resan var iallafall helt underbar. Vi hade toppen väder alla dagar och det var jätte skönt att få komma bort ett tag men trötta var vi sista dagen och som alltid, borta bra men hemma bäst ♥


Sommar ♥

Nu har min lilla sockerpärla somnat för natten. Idag har varit en helt underbar dag och jag är så lycklig! En dag full med lyckorus och i sällskap med människor jag älskar i underbart sommarväder. Kan inte bli bättre.

Sov hos Ida i natt. Ida själv kom hem vid fyra på morgonen och vi låg uppe och pratade halvt i sömt till fem på morgonen då vi somnade om. Vaknade sen igen vid sju av att en pigg Alice väckte mig.

Dagen har i övrigt spenderats hos Jons föräldrar i deras stuga. Legat i hamocken, badat i rödberget med både min och Jons familj. Alice älskade verkligen att springa runt naken på stranden och bada i vattnet. Kvällen avslutades med fika på våran veranda och en sväng med Magnus firebird på äventyr ;)

På måndag är det kurs i luleå som gäller från 08.00 till 16.00 och sen utbildning resten av veckan, veckan därpå börjar jag jobba.

Täkte lägga upp lite bilder från dagen. Bilder från stockholm kommer senare.














RSS 2.0