28 April 2010

Idag blir det städning och tvättning! Huh.

27 April 2010

Jag och mamma har beställt lite kläder från polarn o. pyret ikväll. Jag beställde några plagg till Alice och mamma beställde till Linus. De har bra kvalite på sina kläder, även fast Alice knappast hinner nöta på kläderna nå så känns det ändå bra. Kläderna är fräscha och enkla, dessutom är dom miljövänliga också (de flesta plagg iallafall).



Ränder i retur heter serien den här bodyn kommer ifrån och är gjord av överblivna tygbitar







De här plaggen beställde jag :) Nu får hon lite röda kläder också, nu består hennes garderob nästan bara av rosa kläder med blommor och rosetter haha. Jag får väl passa på att köpa sånt som jag tycker är fint medens jag har chansen att bestämma ;)


Nu ska jag krypa i säng. Kram på er ♥


27 April 2010

Jag kommer på mig själv med att ständigt kika efter svar från dig. Ett medelande. Jag är där jag inte vill vara, under din påverkan.

23 April 2010

GRATTIS PAPPA! Som fyller 53 år idag :) Kramkramkram åt dig ♥


Igår blev det en hel dag med min mamma och Alice på stan. Det var trevligt och grymt skönt att inte ha med sig någon annan (tex pappa, Jon eller någon mindre bror). Man får mer gjort och man får ta det tid man vill på sig ;)

Nu ska jag ta och göra mig någon frukost, sen kommer Linus hit. Han ska få följa med mig till Louise och Nicklas och äta tårta. Både Louise och Emil har ju fyllt 20 den här månaden. Hur kommer det sig att majoriteten av alla jag känner fyller år innom mars, april och maj? Alla är liksom inknosade under tre månader. Inte alla, men väldigt MÅNGA.

Alice fick ett par jätte fina byxor och en jätte fin mössa från Polarn och Pyret av min mamma igår. Tacktacktack för det ♥

 

Ha en bra dag allihopa. Kram ♥


22 April 2010

Åh, jag älskar kappahls nya kollektion av vintage stories shapes of the 50´s! Alice har fått två nya klänningar och en body av det märket :)


20 April 2010

Alice i vagnen idag ♥

20 April 2010

Alice i sin barnstol som hon fick i helgen. Så skönt när hon kan sitta med vid bordet :)

19 April 2010

Nu är lillebror Linus här. Han sitter i soffan och ser bolibompa och dricker varm choklad. Alice ligger i min famn och snuttar på sin tutte. Hon ser trött ut och kommer nog somna snart.

Det ser ut att vara jättefint väder så jag ska nog ta och byta om alldeles strax och sen ta med Linus och Alice ut på en promenad. Måste ta hon i bärselen och hämta vagnen som är hemma hos mamma och pappa. Ha en bra dag ♥

Alices snygga benvärmare haha ;)


13 April 2010

Kameran gormar som vanligt så jag har varit helt inaktiv på bloggen. Hoppas att ni har haft en trevlig påsk allihopa. Det har jag haft. Har varit ute mycket i det underbara vädret, grillat korv och gått en massa promenader. Jag ÄLSKAR det här fina vårvädret som är nu. Så jag är ute mest hela dagarna. Det är liksom SOL, snö och bara vägar samtidigt. Man kan både åka skidor och gå promenader på asfalt. Våren är så fin. Haha, jag verkar helt lyrisk.

Alive sover redan. Hon somnade för mer än en timme sen. Nu ska jag borta tänderna och hoppa i säng (lite försiktigt utan att väcka stumpan) Godnatt på er ♥

Hjärtat i sina coola solbrillor ;)


RSS 2.0