30 Maj 2010

Alice myser med vällling och sin lilla fot ♥

28 Maj 2010

Fredag igen! Mamma och co. for precis, dom har varit här och ätit middag och druckit kaffe.

I morse for jag och Alice in med bussen till stan. Ida skulle till skolan och jag mötte Emma på stan. Blev en fika på Roasters uteservering, sen kom även Louise och gjorde oss sällskap :) Finns så himla mycket fint, men det var så sjukt mycket folk och köerna till provhytterna var så långa att det inte riktigt kändes värt. Blir eventuellt en sväng till stan på måndag också :)

Jaja, väldigt intressant fakta. Nu ska jag se filmen Jagad på trean klockan tio. Ha den bra! ♥


 







Haha, så sööt. Älskling ♥

25 Maj 2010

Mamma tjatar på mig att jag uppdaterar så sällan, så det är väl bäst att jag skriver ett inlägg nu då på hennes begäran.

Tidigare idag knackade det på dörren, det visade sig vara Emil som kom på besök. Jätte trevligt! Roligt när någon kommer förbi oväntat och knackar på :D Vi gick en promenad, drack kaffe och käkade pepparkakor med mamma och Ida och diskuterade mandelkubb och pensionärer haha.

Mamma sa "Emil är så söt, det måste vara omöjligt att inte tycka om Emil. En såndär människa som alla tycker om". Jag instämmer, du är så fin ♥



Förra veckan när Alice knagde på mitt finger så stack det till, och jag upptäckte att det hade börjat växa upp en tand och en till påväg! Nu har hon två tänder som jusst har börjat växa upp! Ojoj, hon börjar bli så stor och det är så roligt att se hur hon utvecklas och växer och växer för varje dag.

Nu sover hon, min lilla ängel ♥ Så nu tänkte jag kolla vad som är på tv.
Sov gott! Kram

20 Maj 2010

Jag saknar dig. Kom hem.

20 Maj 2010

Så sööt när hon pratar!
Jag smälter ♥


19 Maj 2010

Grattis killen 6år ! ♥♥♥

18 Maj 2010

 

 

Ni får mitt hjärta att växa ♥




15 Maj 2010

Underbaaart väder! Jag älskar det. Skönt att få ta på Alice mindre kläder nu. Men har hon inte riktigt vant sig vid värmen ännu så hon har lite svårt att somna i vagnen. Tror att det snart blir dags att byta till sittdelen till vagnen , hon börjar bli så nyfiken och vill sitta mer upprätt : )

Här kommer lite bilder

Alice med sommarkläder ♥







Haha, glad när hon äter ;)

Hoppas ni får en skön lördagskväll ♥ Kram

6 Maj 2010

Älskling ♥



6 Maj 2010

Grattis lillasyster! 17år ♥♥♥

RSS 2.0