28 December 2009


Då var julen över. Hoppas att ni hade en trevlig och mysig jul. Det hade jag iallafall, Alice första jul <3 Nu är det nyår nästa, tiden går som sagt...jag säger det igen, fort ojoj. Haha.

Ikväll var ida och sandra över på monopol och glögg, sandra sög så Jon fick rycka in för att fixa hon på fötter igen. Han lyckades och vann spelet (inte så förvånad, ni som brukar spela monopol med Jon...) Han fuskade säkert på något sätt!



Alice Julsöt <3





Ida blir knuffad ur plan! ;)


23 December 2009

I morgon är det julafton! Det känns inte som det, har inte fått de där riktiga "julkänslorna" ännu, men dom kankse hinner komma under dagen eller kvällen :) Det blir Alice första jul också, tss ;)

Idag har jag varit till stan en sväng med Ida, Jon och Alice och fixat det sista inför julen. Så nu är jag nog färdig. Ikväll ska vi hem till mig och äta middag och sen hem till Jons familj och umgås lite. Hoppas att ni får en jätte mysig jul! kram





Haha, sötis <3 blixten från kameran är störande


21 December 2009



så här blev det, nu är jag blond igen :)


20 December 2009

Söndag idag, helgen är nu snart slut och imorgon blir Alice två veckor gammal. Herregud vad tiden går snabbt! Igår morse kom Sandra över hit till lägenheten, vi tog med Alice ut på en promenad hem till sandra och sen inhandlade vi en massa gott till våran brunch, haha. Sen mot kvällen kom emma, louise och nicklas hit. Alice fick en jätte fin present, ett fat, en skål och en pipmugg med blomsterbarn på som hon han använda när hon har blivit lite äldre ;) Sen drack vi té och vandrade hem till huset där jag stannade resten av kvällen, så kom även Jon och vi övernattade där.

och håret då! Joo, det blev bra. Ska försöka komma ihåg att knäppa kort på det och visa sen. Fast de flesta av er lär väl se det i verkligheten ändå, om ni inte redan har gjort det.



Alice i famn hos Emma



Så här fint var paketet


19 December 2009

 

Nu ska vi hem på middag hos min familj, hoppas att ni får en trevlig kväll! kram




Sockerdockan min <3



Pappa pussar ;)


18 December 2009

Sitter med slingfärgen i håret nu, så nu ska det bli blondare. Får se hur det blir, hade för lite färg egentligen så får se om det går igenom helt. Mitt hår har växt endel sen jag sist slingade det själv så jag tänkte inte på att jag nu behöver två paket...men det blir spännande, haha ;) Damm DAMM...

16 December 2009

Det är kallt ute, 19 minus! Ska på BVC med Alice idag klockan tre. Jon jobbar idag också, så pappa kom och hämtade oss i morse så att vi får vara hemma idag, och så att vi kan ta oss någonstans, känns alldeles för kallt för att vara ute och gå med en vecka gammal bebis. Nu ligger hon och sover i min säng och jag tänkte passa på att ta en dusch snart :)

Funderar på att köpa en slingfärg idag och göra håret blondare. Jusst nu är det väl en blandning av blond och brunt, och jag vill ha tillbaka mitt blonda hår, på tal om intressant information...haha. Ärsch, ha det bra! kram


15 December 2009





Finklädd ;)


15 December 2009

Sitter här med mitt lillhjärta brevid mig som sover. Jon har farit till jobbet och det är tyst i lägenheten, förutom diskmaskinen som går på högvarv. Idag ska jag, pappa, linus och Alice hälsa på farmor i boden. Skönt att ha någonting att göra. Hade inte så mycket att berätta egentligen, ville bara skriva några rader :)



Jon och Alice på BB


14 December 2009



De små händerna <3


10 December 2009

Måndag den 7 december föddes hon, klockan 11.37. Det har varit kämpiga dagar! Ut kom hon iallafall, våran lilla ängel Alice.

Idag fick vi komma hem efter fyra nätter på BB, helt otroligt skönt. Jusst nu njuter jag bara av min lilla dotter och försöker att smälta allt. Jag vill också tacka alla underbara människor och alla varma ord<3 fastän jag inte har lyckats säga det till er ännu.







4 December 2009

Vaknade vid två inatt av att jag var tvungen att gå på toa. Hinner precis in på toaletten då det helt plötsligt rinner ut en massa vatten ur mig, känndes typ som att jag pissade ner mig men att jag inte kunde hålla igen, haha. Vattnet hade gått, och där står jag inne på toaletten med en stor vattenpöl på golvet. Vid tre for vi in till förlossningen, gjorde CTG-kurva och barnmorskan konstaterade att vattnet hade gått, men jag hade inte börjat få några värkar ännu så vi fick fara hem. Har inte fått några verkar ännu, men hoppas att det kommer igång snart. Om verkarna inte kommit igång innom tre dygn så kommer dom att sätta igång dem med dropp. I de flesta fall så kommer man igång av sig själv, så jag hoppas på det. Ska in till sunderbyn i morgon igen och kolla så att allt står rätt till. Så innan helgen är slut så har nog vårat hjärta kommit ut till världen :)

2 December 2009

Sitter på mammas jobb i boden, här ska jag lyckas sysselsätta mig fram till klockan sex i kväll, woho. Sen bär det av mot stan då mamma ska köpa julklappar, och jag följer väl med som något slags stöd. Jaja, jag känner mig så desperat av att ha någonting att göra under dagarna så jag är villig till det mesta. Blir tokig av att inte ha någonting inplanerat, eller egentligen brukar det väl gå bra, att bara andas och inte göra någonting särskilt. Men det är väl förmodligen när jag har jobbat eller gått skola, då har dom där dagarna varit riktigt värdefulla. Eller det är dom väl fortfarande, men det är väl nu när jag vet att varje dag egentligen är "oplanerad", en ganska lång tid framöver som det gör mig aningen nervös. Jag som är van att alltid hålla igång med träning hit eller dit. Herregud, vänta bara tills jag blir pensionerad.

RSS 2.0