Look at your face, it's delicate








Underbar och älskad



Grattis älskling! ♥
På bilden där var vi 16 år gamla och idag fyllder du 20 år! Tiden går alldeles för fort, snart är vi två skrövliga tanter på ett ålderdomshem, hehe ;) Jag älskar dig otroligt mycket och du är underbar, fast det vet du redan!


Spets

Jag var in till storheden en sväng idag för några ärenden och slank in på myrorna. Där hittade jag ett gammaldags spetsförkläde som var så sött och precis ett sådant som jag velat ha till Alice, men begagnat och betydligt mycket billigare! Dessutom såg det ut att vara nästan helt oanvänt. Så det fick följa med mig hem ;) Den är dock en aning för stor i stoleken, men till sommaren och en tid framöver passar den nog bra.

Det känns som att Alice kommer att slå revolt mot mig och allt som är vitt och gammeldags när hon blir äldre, haha.





Godmorgon






Söndagsmys

Jon och Alice sitter och badar och jag har jusst gjort lite kvällsfika till stumpan som hon ska få när hon badat klart. Sedan är sovdax för henne. Då ska jag klippa Jon och sen blir det mysa med en chipspåse framför tv:n.

Alice har blivit förskyld så natten har varit lite orolig, får se hur det blir i natt. Har gett henne lite mollipect ikväll så hoppas att det blir bättre. Nu ska jag hämta vällingen från micron och plocka upp skräpungen från badet ;)

Ha en mysig kväll! Kramkram ♥

Bullbak!




Mitt hjärta ♥
















Vattenpussar





Nu är det vår! Underbart med sol, asfalt som tittar fram och plusgrader. Det droppar från taken och min kropp fylls av energi när dagarna är ljusa. Nu är det galonbyxor och vattentäta skor som gäller för våran lillstumpa som älskar att vara ute. Hon  är jätteduktig på att gå utomhus och det ska blir roligt när vägarna fylls av vattenpölar (vattenpussar som vi säger) så hon får plaska lite, haha ;)

Nu ska jag passa på att göra lite nytta när Alice sover lunch, ska träna lite till högskoleprovet som är nästa vecka....

Ha en jättebra dag! ♥




4 Mars 2011

Godmorgon! Sandra kom och räddade mig från att bryta ihop igår, efter snart två veckors sjukdommar och brist på socialt umgänge, huh. (Jon skulle dessutom jobba över igår) Okej, egentligen bara den här veckan som jag varit tvungen att hålla mig hemma men eftersom att Alice var sjuk i början på förra veckan så känns det som en evighet.

Idag ska jag och Alice ta bussen in till stan med Ida och träffa Sandra, trevligt och otroligt skönt att komma utanför rånes gränser. Nåja, nu ska jag börja göra oss färdiga och packa allt som ska med. Ha en bra fredag allihopa!

Kram



Min lilla flicka ♥


RSS 2.0