Julias vita drömmar

Var och klickade runt på en hemsida som heter www.juliasvitadrömmar.se (som jar hittade på stinalees blogg) och kom på en grej som jag vill göra i Alice rum! Hänga ett rep på väggen och sätta dit en massa fina bilder med klädnypor. Har en bild i huvudet hur det skulle se ut, jättefint!



Såhär fint! Fanns både fina bilder och klädnypor på hemsidan





Hur gulligt är inte nattlinnet i mitten (till Alice) Tänker på Madicken ;) och saftkannan...

Nääe, Mamma nu måste vi fara på en shoppingtur, eller hur? ;)


Nyklippt!

Jag, eller Ida rättare sagt har klippt mitt hår...till typ en längre page! Känns jätte konstigt eller egentligen mest ovanligt. Hur som helst, jag blev jätte nöjd! Det känns jättebra. Mitt hår har blivit så hemskt sen jag var gravid och hur mycket jag än försökte ta hand om det, äta B-vitaminer, toppa det jätte ofta och använda hårinpackningar och även en "tvätta-håret-två -gånger- i -veckan" kur. Så det kändes lika bra att klippa av det och nu försöka spara  ut det friskare. Finare att ha det kort och fräscht än långt och slitet...

Här är en bild iallafall :)


Om jag får drömma...










Min önskelista från H&M...jusst nu sitter jag och klickar runt bland alla vår och sommar kläder och drömmer om sol och värme. Jag längtar tills man slipper varma kläder och vinterjackor. Längtar tills man kan börja använda shorts, klänning och solglasögon...


Nybakat

Det var ett tag sen! Våran lilla gumma är sjuk, täppt i luftrören och förskyld. Det bara rinner snor ur näsan på henne, stackarn. Vi har iallafall bakat bröd i morse. Känns som att det blir en hemmadag idag. Känns svårt att låta bli när solen skiner ute, men men. Är nog bäst att bara ta det lugnt och hålla sig innomhus när Alice inte är frisk...fast jag brukar tycka att lite friskluft aldrig skadar!

Nåja, till helgen skulle det väl bli varmare ut? Då får vi hoppas på friska barn och föräldrar. Nu ska jag gå och titta i kylen om jag hittar något Alice vill äta till lunch.

Kram på er ♥






12 Februari 2011



Världens vackraste ♥


RSS 2.0