31 Januari 2010

Idag har jag och Alice varit hemma hos mina föräldrar :) Min storebror Erik och hans flicka Maja var också där. Jag och mamma bakade chokladbollar och så har jag sett film, hemma bäst tror jag att den hette. Nu har har tagit på Alice sin pyjamas och så ska vi bara mysa resten av kvällen, senare ska vi väl se Johan Falk som Jon har längtat efter hela veckan haha. Ha en trevlig kväll! kram





Hjärtat mitt med sitt söta leende haha <3
Hon har på sig sin nya kofta som hon fått av min mamma :)




29 Januari 2010



Jag älskar dina små fötter och dina händer, dina små fingrar. Att få hålla din lilla hand och stryka i ditt hår. Du luktar så gott och jag älskar att känna dina lena hud. Jag älskar att se dig le, se dina ögon skina. Du är så liten, så ren och full av liv. Det är en underbar känsla att veta att jag är din värld, och du är min. Vi är av samma kött och blod. Jag älskar dig, jag älskar att vara din mamma.


26 Januari 2010

Idag har jag varit med mamma till församlingsexpeditionen och bokat tid för Alice dop. Det blir spännande, hoppas att det blir lyckat! :)

Har hunnit fixa en massa idag. Jag och mamma har bakat semlor och så har hon hjälpt mig med tvätten här i lägenheten. Fyra maskiner blev det! Herregud, jag förstår inte riktigt hur vi lyckas samla ihop så mycket tvätt, haha. Det var iallafall hur snällt som helst av mamma att hjälpa till, behövdes verkligen. Tack mamma<3
Ursch, källaren och tvättstugan är så läskig. Vågar inte vara där nere ensam, haha.

Alice kämpar på med att lyfta nacken och försöka vända sig, men lyckas inte riktigt ännu. Men snart så, tiden går ju så sjukt fort ;)


22 Januari 2010

Nu sitter jag med Alice i famn och söver henne, förhoppningsvis för natten :) Godnatt på er! kram




21 Januari 2010





Hittade en kofta idag på stan, från veromoda.


20 Januari 2010

Jag sover hemma hos mina föräldrar i natt igen. Det känns alldeles för ensamt och tomt att sova i lägenheten utan Jon. Idaälskling sover i stan hos en kompis inatt så jag och Alice tar hennes säng. Skönt med dubbelsäng och tv. Godnatt på er! kram

20 Januari 2010



I brist av annat att göra så nöter jag en massa Glee avsnitt


20 Januari 2010

Igår var jag på stan, och kunde inte låta bli att köpa ett jätte gulligt hårband till Alice <3 haha







Min lilla ängel.

Alice vaknade halv fem i morse och kom på att hon var pigg. Så det blir väl säkert att ta en sovstund någon gång idag. Nu sover hon dock efter att vi varit ute en promenad med vagnen, så nu ska jag passa på att städa i lägenheten. Ha det bra! kram


18 Januari 2010

Idag har jag följt med mamma på jobbet (lundins skor). Det var trevligt och Alice var hur snäll och gullig som helst. Hon sov mest, men har även varit vaken då och då och varit sådär underbart söt och glad. Hon har världens underbaraste leende, då hon ler sådär med hela ansiktet och man kan se hur ögonen bara skiner. Det är otroligt vad "lite" som krävs för att göra hon glad och få henne att le. Det räcker med att hon ser mig eller känner igen ett ansikte <3




Kenza skorna av Wildflower är grymt snygga. Synd bara att att jag är värdelös på att gå i högklackat.


17 Januari 2010

Hurtig dag idag! Har åkt skidor, gått en lång promenad, tvättat två maskiner och bakat, haha. Känns som att man vill passa på att vara ute när det är så fint väder. Hoppas bara att det håller i sig! :)

I morgon far Jon ner till skellefteå och jobbar och blir borta några dar, huh. Det känns inge kul alls, fast det kan ju vara skönt att få sakna varandra också :)

På tal om något helt annat. Jag vill så himla gärna gå på bio, är så många filmer som jag vill se! Vill jätte gärna se både Snabba Cash och Avatar. Så verkar Sherlock holmes också bra :) Fast jag vill som sagt inte lämna Alice. Men men, hinner nog se dom förr eller senare. Var tänkt att Jag, Jon och Alice skulle gå ut och äta i helgen, fast Jon var tvungen att jobba så det blev aldrig av. Blir kanske förhoppningsvis nästa helg när Jon kommer hem istället.

Nu ska jag mysa ner i soffan och se Johan Falk. Ha en trevlig kväll! kram


17 Januari 2010






Hittade en klänning som jag vill ha
Vila Ghost dress 399kr


16 Januari 2010

Godmorgon :)





Världens vackraste <3

Nu ligger Alice på en filt på golvet och sprattlar. Jag antar att hon är pigg när vi klev upp från sängen vid elva, skönt :) Fast vi hade ju varit upp några gånger innan det, fast somnat om.

Det är varmare ute idag, så jag tänkte ta och klä på stumpan lite varma kläder och sen gå ut en promenad nu. ha det bra! kram


14 Januari 2010

 



Såhär har Alice legat och sovit hela morgonen medans jag har sett på house.
Nu är och vaken och söker erfter uppmärksamhet. Sötis <3


13 Januari 2010



<3


12 Januari 2010

I brist på annat att göra så tänkte jag lägga upp lite bilder på våran lägenhet :)






Hallen



Vardagsrum



Vardagsrum



Kök



Kök


Har inga bilder på sovrum och badrum nu, får kanske lägga in bilder på det senare :)

Nu ska jag pussa på Alice. Ha det bra! Kram


11 Januari 2010





Alice när hon jusst kommit ut ur min mage. En underbar känsla <3


11 Januari 2010

Nu ska jag snart till stan och hälsa på louise och nicklas och kolla in deras lägenhet, spännande ;) Ha en trevlig kväll! Kram



Tss, hon tar i och klämmer ;)



Igår var vi på ikea och köpte lite nya grejer, bland annat dennna hylla och som står i våran hall :)


10 Januari 2010



En blandning av mig och lillasyster. Visst blev vi snygg tillsammans? ;)


9 Januari 2010

Hallåhallå. Nu är Alice och Jon hos Magnus, huh. Ursch då, saknar henne direkt hon inte är hos mig.

Vad händer ikväll då? Jag är sugen på att göra något kul. Hade velat gå på BIO, men jag vill inte fara iväg från Alice, skulle förmodligen bara bli stressad av det och inte kunna koncentrera mig på filmen. Hade varit kul med bowling också, och då kan Alice följa med. Fast det var ju ganska nydligen sen sist. Kommer säkert ändå vara så trött ikväll. Blir kankse att se en film hemma i soffan :) Det är ju mysigt det med. Fast hade som varit kul att komma ut.

Hoppas att ni får en trevlig kväll. Kram

5 Januari 2010


Känslan är obeskrivlig, att vi har kunnat skapa ett liv. Att kunna hålla henne i mina händer, det går inte att beskriva med ord. Hon har gett livet en annan mening. Känslan av henne är så mäktig, att se hennes ögon gör mig varm, hennes andetag gör mig lycklig. Hon smälter min själ, så fin. Så underbar. Ni är det största som har hänt mig.





3 Januari 2010

Godmorgon, söndag idag :) Jag hade tänkt att åka skidor eller liknande idag, men det kändes för kallt så jag tror att jag skiter i det. Det är så tråkigt när det är så här kallt ute, 15,7 visar termometern. För kallt för att ta ut Alice alltså. Då blir det mest att sitta inne. Jag får väl ta och plocka ner granen eller nå istället, ursch blev så less på allt julpynt.

Igårkväll var jag och bowlade med Jon, Ida, Sandra, och så Alice förstås. Tss, hon var tydligen på Idas lag, enligt Ida alltså som förlorade haha. Jag vann! ännu en gång haha, och Jon håller ändå fast vid att det bara är tur det handlar om. Jesper kom föresten också förbi och hjälpte Sandra upp till en andra plats de sista femton minuterna ;)

Ärsch, nu ska jag ta och klä på Alice och kanske se om det går att få liv i Jon som fortfarande sover. Kram


RSS 2.0