28 December 2010

Hej och hå. Jon har köpt ny dator, en bärbar sådan. Smidigt värre. Jar har själv en bärbar, men fungerar inte särskillt bra, alls. Borde försöka ta tag i att fixa den, eller rättare sagt be min käre storebror att ta sig en titt på den. Något han är väldigt duktig på.

Nåja, jag är sjukt trött och känner mig väldigt hängig. Jag har inte varit på mitt bästa humör idag (ber om ursäkt för det till drabbade) Men det är svårt att vara på bra humör när det känns som att någon konstant knackar en i huvudet och varenda led i kroppen värker. Oj, vad jag tycker synd om mig själv nu ;)

Känner att blogga är nog inte det bästa man kan göra i detta tillstånd.

Hoppas på bättre välbefinnande i morgon. Kram på er ♥


Vi lever

Våran dator har slutat att fungera, så det är lite dött på bloggsidan. Men vi lever! Och snart är det jul, närmare bestämt redan på fredag! Då blir det bara en massa mys och god mat med familjen ♥

Ska försöka att fota en massa bilder under julen så får jag uppdatera mig senare. Kram på er! Och GODJUL om vi inte hinner höras innan dess! ♥

Pepparkakor

I förrgår, den sjunde december fyllde min lilla prinsessa 1år! ♥ Har inte tagit mig tiden att skriva ner något till henne. Har prioriterat att ägna min tid åt att vara med henne istället. Någon text kommer nog senare, när humör och tid finns.

Idag har vi pyntat pepparkakor. Jag blev såklart helt såld på det. Hade kunnat göra hur många som helst. Nu har jag spridit ut dom lite varstans i huset. Ett kort inlägg får det bli för nu ska jag ut på promenad och söva Alice (förhoppningsvis för natten) med min mamma.

Kram på er




RSS 2.0