Bastu

Nu blir det bastu och mys med mina två sötnosar. Ha det bra ni med! Kram ♥








En nyvaken och pigg Alice redo för morgon gröten ;)


29 Oktober 2010

Fredag och snart helg igen, underbart. Fastän jag är mammaledig så är helgerna ändå speciella. Det är som att kroppen fylls med en speciell känsla när det är fredag och man vet att helgen väntar. Ikväll blir det middag på allstar, underbart det med! Länge sen jag var ute och gjorde något med mina vänner på kvällstid, förutom bio såklart. Känns nästan lite nervöst...fånigt.

Jon har jobbat i skellefteå från igår till idag. Urcsh. Det fungerar verkligen inte bra när han är borta. Det känns verkligen som att en viktig bit saknas som håller ihop oss. Jag hade taggat för att sova själv hemma med Alice inatt men jag kunde inte slappna av så vi promenerade hem till min mamma och pappa och sov där istället.

Nu ska jag passa på att se lite vampire diaries medans Alice sover! Kram ♥












22 Oktober 2010

Alice på morgon, så söt ♥








Cupcakes

Var inne på Stinalees blogg och hittade en länk till en underbar nätbutik! Blev såklart jättekär i en massa grejer. Tillexempel de här kuddarna till Alice rum. Hemsidan heter lillatussilago.se/

 




Älskar också Ikeas barnserviser och leksaksbakelser

 

 


Mulet

Nu sitter jag och Alice hemma hos min mamma och pappa. Jag väntar på att klockan ska närma sig 13.00 då vi ska gå och hämta Linus på sexårs. Vet inte hur dagens planer ser ut, blir nog att bara vara hemma och ta det lungt. Kankse bakar något och väntar in att det senaste Vamipre diaries-avsnittet ska släppas. Är det bara jag som blir otroligt uttråkad av det här vädret? Det känns tungt att bara titta ut genom fönstret och jag balanserar hela tiden på gränsen till att falla med den där dystra och tunga känslan som är i luften jusst innan snön faller och allt ute är så grått och mulet. Jag vill ha vinter nu, jag vill ha snö och att det blir ljusare ute. Jusst nu känns allt bara väldigt dött ute, all träd och mark. Vi kan begrava det nu med snö tills våren och sommaren kommer!

Igår kväll var jag på bio med Jon, Emil, Emma och Louise. Vi såg Himlen är oskyldigt blå, skön film! Det hände egentligen inte så mycket och den var varken jätte bra eller dålig heller. Men tyckte ändå om den, älskar de jättefina Ted Gärestad låtarna som spelades och den var bara liksom fin på något sätt.

Ha en bra torsdag ♥ Kram



Himlen är oskyldigt blå


Skinny love

Ännu en underbar låt av Bon Iver.



Skorpor



Min nya drog, SKORPOR! Mina smaklökar har nog förändrats endel sen jag var gravid. Jag gillar bara såkallat gubbgodis och jag sitter och äter skorpor som om det vore chips. Ålderstecken?


20 Oktober 2010


Nu ska Alice sova lunch, sen om jag vågar mig ut i regnet ska jag kika förbi hos mamma och pappa och se vad dom har för sig. Ha en bra dag! kram



Mysungen ♥


Småhusvägen

Här kommer lite bilder på prinsessans rum ;) Givetvis det roligaste att inreda och pyssla om


 



















13 Oktober 2010

Igår kom vårat internet, fast det har samtidigt varit ganska skön att vara utan i några veckor.

Idag har vi haft vårat hus i precis en måndad och vi trivs jätte bra. Jag kommer att lägga upp en massa bilder sen ;)


Den sjunde blev Alice 10 månader. Tiden går så fort och hon lär sig nya saker hela tiden! Nu pratar hon på för fullt, även om det mesta är lite så sitt eget språk så kan man ändå förstå ganska mycket. Hon kan säga mamma, pappa, titta, lampa och  vov vov när hon ser en hund. Sen kryper hon nu och fort går det! Man får hålla öron och ögon öppna hela tiden, fastän hon oftast är kring mina fötter. Hon är en riktig mammis, hon håller nog nästan bättre koll på mig ;) Hon har också börjat ställa sig upp mot allt som går att stödja sig emot, hon vill släppa taget men balansen håller inte riktigt ännu. Tur är väl det, haha. Vi kan vänta två månader till tycker jag ;)

Kram ♥


RSS 2.0