Fullt upp

Här har det stått still ett tag! Men vi har fullt upp! Idag vi varit på barn/baby sång och lek. Före det var vi förbi medborgarkontoret för att fixa lite angående Alice inskolning på dagis som börjar närma sig. I juni är det planerat och jag ska vara helt ärlig och säga att jag är skitskrajj...det är blandade känslor. Samtidigt som det ska bli spännande med dagis så är jag inte alls särskilt pepp inför det. Helst hade jag ju velat vara hemma med min lilla plutt tills hon blir myndig och lite till...navelsträngen sitter stenhårt fast, hehe. Däremot känns det jätte roligt att få börja jobba. Jag ska på intervju redan nu på måndag. Det känns jätte bra, och jag bara stutsar på måln. Speciellt att det är här i råneå så jag slipper pendla och jag är nära min lillaplutt. Det kommer säkert gå jätte bra, trots att det bär emot att lämna Alice på dagarna så känns det underbart att få börja jobba och sedan som planerat börja plugga. Navelsträngen kommer alltid att vara fast, den klipper vi aldrig ;)

Nu ska jag kila upp och flytta över Alice till vagnen som ligger och sover i soffan och tralla upp till skolan och hämta Linus.

Ha det bra! ♥

Bröllopslakan

 

 

 

 

Jag har hängt upp nya gardiner i köket som är gjorda av ett par gamla bröllops lakan, A&G är inbroderat under spetsen som är efter min mormor och morfar. Ganska charmigt tyckte jag :)
...bilderna är dock inte lika fina, svårt att få till på bild

Nu ska vi kila ner till mina föräldrar på gatan nedan och äta middag. Ha en mysig avslutning på fredagen! ♥


RSS 2.0