30 november 2009


v.39 haha, hela magen fick visst inte plats på bild

Sista november idag, och första advent igår. Shit vad tiden går fort! Vi har även tagit oss in i vecka 39 idag, veckorna bara rullar iväg. Tiden har faktiskt gått helt otroligt fort, bra kankse det. Samtidigt är det faktiskt så att jag ibland stannar upp för mig själv och undrar vars tiden tagit vägen och vad som faktiskt har hänt. Kändes som igår jag tog studenten. Nu när jag inte längre jobbar är dagarna faktiskt lite längre, och när tiden nu snart är knapp och jag bara längtar och längtar tills den lilla ängeln vill komma ut till världen utanför min mage så känns tiden såklart alltid lite extra långsam. Tur är väl det, annars skulle väl allting bara kännas väldigt overkligt. Behöver nu stanna upp och låta allt smälta. Om det nu går allt smälta något som detta, tror nästan inte det. Kankse behöver du komma ut för att göra våra liv lite mer verkligt.


25 November 2009



Idag har jag varit förbi barnmorskan en sväng, kontroll av det vanliga, glukos och järn-prover, vikt, sf-mått, blodtryck och barnets hjärtljud. Alltid lika underbart att höra det lilla hjärtat slå. Sedan bar det hem mot råneå, hyrde mig en film på vägen hem, Fighting blev det. Ganska bra faktiskt. Lite svårt att lägga ribban bara när jag nydligen sett New Moon, haha (Gud vilken nörd jag är). Ärsch, det var allt för mig. Kram


22 November 2009

 

Lite äcklig bild jag vet, bilden är tagen i v.8 iallafall

Haha, och här i v.23 tyckte ni att jag hade fått stor mage (?!)




Och 14 veckor senare, v.37. NU är den stor ;)

22 november 2009



Har varit ute på en morgonpromenad, det var fint ute. Frostigt och sådär lagomt kallt. Jon jobbar och jag sitter hemma på mitt rum och fördriver tiden med släckta lampor, lyssnar på musik och njuter av ensamheten, jag och hjärtat inne i magen. Klockan tre ska jag och ida på bio och se Neew Moon, åh längtar! Vi fick två platser på andra raden framifrån, så vi får väl se om vi går därifrån med nackspärr. Jag kan snarare tänka mig att bioduken är så stor jag vi kommer att få sitta och vrida på huvudet fram och tillbak för att kunna läsa texten. Men vad gör man inte. Ha det bra, kram.


RSS 2.0