31 Mars 2010

Linus kom hit i morse. Vi blåste ut ägg, påskpyntade och lyssnade på musik. När Ida slutat skolan och anlänt till råneå så tog vi en promenad upp på ica och handlade till en lunch som vi hade relativt stora planer på, men som slutade i ett fiasko, huh. Haha, går inte in på detaljer. Vid halv fyra kom vi på att fara in till stan en sväng för en fika roasters, och så blev det. Kom hem sen vid middagstid, och gick efter maten ut på en promenad med mamma, pappa och Alice. Dagen har iallafall gått jätte fort och nu sitter jag bänkad framför datorn och inväntar Andra Avenyn som börjar klockan nio, spännande! Hoppas att ni har haft en trevlig dag ♥ kram

Linus snyggingen

Linus och Ida

Knäppskallen

Ida skulle knäppa kort på mig. Detta var vad hon lyckades med, klarade inte ens av hålla fingrarna från linsen. Bravo


30 Mars 2010

Sovgott med er ♥


30 Mars 2010

Grattis älskling 19 år idag! Tiden går så fort, nyss var två småtjejer som dansade till spicegirls, åkte inlines och bytte bokmärken, haha ;) Älskar dig Sandra ♥


29 Mars 2010

Nu bli det snart att se svenska hollywoodfruar. Upptäckte jusst att jag inte är den enda som tycker att Maria Montazami faktiskt är mysig! Visst verkar hon ganska små korkad, men hon ändå så skön på något sätt. Som 2000-talets Nalle Puh ;)

Här är Artikeln http://tvbloggen.tvplaneten.se/tag/svenska-hollywoodfruar/


29 Mars 2010

Hittade en sån söt klänning åt Alice idag, så jag var bara tvungen att köpa den, haha. Är ju så svårt att låta bli ;)


28 Mars 2010



Linus med sin nummerlapp, taggad för att åka



I starten



Här kommer han mot mål, coolingen


Linus var så duktig igår! Kan ni kanske gissa vad han valde som pris?...en TRAKTOR! ;)

27 Mars 2010

Sööötis! Kolla vad duktig hon är ♥


26 Mars 2010

Jon somnade redan strax efter åtta, haha sötis. Han är alltid extra trött på fredagar när han har jobbat en hel vecka. Nu ska jag försöka söva Alice, sen ska jag ta något gått att äta (funderar på den där Ben&Jerrys glassen som ligger i frysen) och se någon bra film.

Imorgon ska jag och hejja på min yngska lillebror Linus som ska åka böleloppet. Han har verkligen legat i och tränat den sista tiden, haha. Han har inte riktigt lärt sig att pendla med benen så han stakar fram som en galning, tur att han har bra kondition. Han är som en riktig durasell-kanin när han far fram haha. Ajja, ha en bra fredagskväll allihopa, och sovgott ♥

26 Mars 2010



Nu ska vi bara göra oss klara sen så far jag och Alice till boden. Jag ska hjälpa mamma att skylta om, och så bli det kanske en sväng förbi på HM som öppnade igår. Ha en bra dag! ♥


25 Mars 2010

Jag längtar såå tills vi flyttar till större, förhoppningsvis så bli blir det till sommaren. Det ska bli så kul att inreda alla rum, och inte minst Alices rum.


En bänk med förvaring




25 Mars 2010





Min lilla ängel idag ♥


24 Mars 2010

Åh, jag vill så gärna ha en ny väska och plånbok! (igen). Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar väskor. Jag undrar om sånt kan gå i arv? Isåfall har jag nog ärvt det av min mamma, haha. Det är ju vanligt att människor är besatt av skor, ni vet har garderoben full och ändå knappt använda hälften. För mig är det likadant, fast med väskor! Man känner sig liksom inte ful med en väska på samma sätt som när man provar kläder. De sitter liksom fint ändå (klart det finns undantag). Här är iallafall några av mina favoriter



Skitdålig kvalite på bilden, jag vet


Den är är nog iallafall den jag är mest sugen på. Den kommer ifrån HM och kostar bara 199:-

Nu ska jag krypa ner i säng, sovgott på er♥


24 Mars 2010

Imorse kom Linus över hit, han har suttit här i soffan och sett på bolibompa och så har han hjälp mig att hänga två maskiner tvätt ;) Ikväll ska jag in till stan och fika med snyggingarna Emma och Louise, det ska bli lika trevligt som alltid♥

Nu ska jag klä på mig och Alice så ska vi gå ut en promenad i solen. Kram


23 Mars 2010

Nu ligger mina två hjärtan och sover. Jon somnade med huvudet i mitt knä, och Alice somnade i min famn, tss.

 



Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser henne skina ♥

Godnatt på er, kram


23 Mars 2010



Said I used to think the past was dead and gone
But I was wrong, so wrong
Whatever makes you blind must make you strong, make you strong
In my time I've melted into many forms
From the day that I was born
But I know there's no place to hide
Stuck between the burning shade and the fading light




23 Mars 2010

Godmorgon!

Igår blev det en sväng på stan med Ida och Alice. Köpte lite smågrejer, och som vanligt blev det några plagg till Alice också. Två par byxor, två mössor och ett par sockar ;) Slutade med en fika på åhlens sen åkte vi hem med min mamma och pappa.

Nu tänkte jag göra oss klara för en promenad, det ser ut att vara underbart väder ute.





Alice med sin nya mössa och sin favorit kanin ♥


21 Mars 2010

Vilken underbar dag det har varit idag. Har haft en skön känsla i magen och det har varit helt otroligt fint väder också. Jag och Alice var med en endel (av min stora) familj och grillade korv i stugan. Det var jätte mysigt. Sen tog jag en tur med skidorna också, skönt att få svettas lite.

Nu är jag jätte trött och ska jag bara mysa resten av kvällen med min två hjärtan ♥ kramkramkram






21 Mars 2010



Hjärtat försöker vända sig. Hon kan göra det, men lyckas inte riktigt på videon, men hon kämpar, haha ♥

20 Mars 2010

NU har jag äntligen fixat så jag kan föra över bilder från kameran till datorn!

Ikväll har vi varit hos middag hemma hos Jons mamma. Jag och Jon fick ett ljus med fat och Alice fick en jätte söt kanin med långa öron av en arbetskamrat till Jons mamma. Nu är Jon hos en kompis och jag och Alice sitter bara här i lägenheten och myser.

Hoppas ni har en mysig lördagskväll ♥








19 Mars 2010

Förlåt för dålig uppdatering. Har fortfarande problem med kameran. Ska försöka få det fixat, kankse frammåt helgen. Får se. Hittade iallafall Jons kamera idag, men det var slut batteri på den, och jag vet inte vars laddaren är, ska fråga Jon när han kommer hem från jobbet.

Alice är sjuk, eller hon är hostig och förskyld. Mitt lilla hjärta ♥ Det rinner ur ögonen, näsa och mun på henne. Så hostar hon tills hon spyr, huh. Hon har ingen feber iallafall, hoppas att det blir bättre snart.





Min lilla sjukling ♥

Bilderna är tagna med mobilen, dålig kvalite :)


8 Mars 2010






En sånhär pall vill jagköpa till Alice. Man kan designa dom själv, jag hade tänkt låta det stå "Alice", istället för "prinsessa"


8 Mars 2010

Dopet blev bra! :) Hoppas bara att alla andra också tyckte att det var trevligt. Fikat räckte iallafall, och blev ÖVER! Haha, folk var helt chockade över hur mycket fika det var, tyckte att jag skulle starta egen catering-firma haha. Peter var också helt UNDERBART duktig. Det var många som fick kämpa för att hålla inne på tårarna. Alice fick också en massa jätte fina presenter, är jätte tacksam för allt <3

Jag och Jon har beställt en ny vagn, eftersom att den vi har håller på att rasa ihop. Längtar till den kommer!



Liggdelen



En sittdel följer med, plus en skötväska
från swekidz.se


7 Mars 2010

Idag är det Alices dop! På hennes tre månadersdag. Vi blir över femtio pers och Peter Öjemar ska sjunga och spela, sen blir det fika efteråt på andholmen. Jag är helt sjukt nervös!

Jag lägger upp bilder sen. Datorn reagerar fortfarande inte på memorysticket, det är därför jag har varit helt inaktiv på bloggen. Men nu har vi lånat mormors kamera så nu blir det förhoppningsvis endel bilder.

Håll tummarna för mig nu, att jag inte är helt röd i ansiktet när jag står där framme, eller att Alice inte spyr på altaret (risken är faktiskt ganska stor) eller att fikat räcker! Herregud vad pinsamt om det skulle ta slut. Fast vi har ju faktiskt bakat helt sjuuukt mycket, och har nu ungefär femton olika sorters fika, men ändå!

Ha en bra söndag ♥

RSS 2.0