12 September 2010

I morgon får vi nycklarna till vårat hus, wiie! Här i lägenheten är det full stök med packning i flyttkartonger, nästan på gränsen till kaos av saker överallt! Nåja...

Nu snart kommer Sandra förbi, vi ska bara sitta och prata pch mysa. Sen kommer mamsen och så ska vi hämta lite tvätt från tvättstugan.

Hoppas ni får en mysig kväll. ♥



Så vackra ♥


Höst.

Hösten är tung. Ibland känns det som att det blir svårt att andas, trots att luften är lättare och vindarna svalare. Det känns som att ett täcke lägger sig över världen. Hösten är ändå vacker, jag älskar alla färger och hur fint ljuset lägger sig när mörkret faller.


7 september 2010

Alice blir 9 månader idag. Mammas lillflicka ♥

Nu ligger Alice och Jon och sover. Jon har tagit pappaledigt idag och igår för att jag ska jobba. Känns konstigt att jobba när Alice hemma. Är så van vid att vara med henne på dagarna! Kankse bra med lite omväxling, men framför allt att Jon och Alice får lite kvalitétstid tillsammans :)

Jag vet inte vars kameran har tagit vägen! Förmodligen har Jon packat ner den i någon flyttkartong. Så det blir lite dåligt med bilder här i bloggen.

Nu är det föresten mindre än en vecka tills vi får vårat hus! Gud vad jag längtar. Det känns helt ofattbart att vi snart äger ett eget hus. Innan vi flyttar över alla möbler så ska vi måla och tapetsera om lite grann. Ni som känner mig kan kankse gissa att jag inte tänker på annat när jag ska sova på kvällarna. "Hur det ska se ut, vad vi ska göra, vilka tapeter, färger..." haha.

Hoppas ni får en bra dag! Kramkram.


4 September 2010

Alice overall inför vintern, skit snygg rosa-vitrandig Didriksson.


Bilden ger inte overallen sin rätt. Ska försöka fota några bättre bilden sen när Alice har på sig den!


RSS 2.0